Training: Gezondheid & Figuur

Training: Gezondheid & Figuur

Een gezonder en slanker lichaam, zonder dieet en jojo-effect?

Ben jij niet tevreden over je figuur? Heb je in het verleden al te veel diëten geprobeerd zonder blijvend resultaat? En wil jij nu eens echt aan de slag met verantwoord en gezond afvallen?

Dan is deze training voor gezondheid & figuur van 10 weken precies wat jij zoekt.

Training: gezondheid en figuur voor vrouwen

Herken jij je hierin?

“Als drukbezette vrouw heb ik geen tijd en zin om vijf keer in de week naar de sportschool te gaan. Ik heb wel wat beters te doen! Maar ik wil eigenlijk nog wat kilo’s afvallen… Moet ik weer zo’n dieet doen? Daar zit ik echt niet op te wachten. Ik wil gewoon leren hoe ik zelf op een gezonde en verantwoorde manier kan afvallen en behouden. Zonder regels, verplichtingen en gewoon op mijn eigen tempo.”

Lees hieronder wat wij jou te bieden hebben!

Wat levert deze training jou op?

 • Meer energie door de juiste voeding
 • Overgangsklachten onder controle
 • De beste methode ontdekken voor gewichtsverlies dat past bij jouw lichaam
 • Spiermassa opbouwen aan de hand van je spiervezeltype en stofwisseling
 • Een stabiel gewicht behalen op een leuke en smakelijke manier

Over de docent

“Toen ik werkzaam was in de sportwereld, ontmoette ik dagelijks veel vrouwen die weinig tot geen resultaat behaalden met hun inspanningen. Vrouwen die bovendien vaak verkeerd geïnformeerd werden over voeding. Ik wilde iets doen om deze vrouwen te helpen. Daarom ben ik mijzelf verder gaan ontwikkelen met een opleiding tot orthomoleculair gewichtsconsulent. Dit was echt een eye-opener! Zelfs ik wist niet dat je zoveel kon bereiken met gezonde voeding. Ik merkte ook dat mijn eigen gezondheid verbeterde. Met prikkelbare darm syndroom heb ik al de nodige uitdagingen. Dat geeft mij extra motivatie om andere vrouwen te helpen hun uitdagingen aan te pakken en zo de levenskwaliteit te verbeteren. Ga jij deze uitdaging met mij aan?”

Wat is jouw doel?

Voordat we ergens aan beginnen, is het verstandig om een realistisch en haalbaar doel op te stellen. Wat wil jij graag bereiken?

 • Het hele jaar door van een slank lichaam genieten
 • Elke dag met meer zelfvertrouwen de deur uit lopen
 • De energie hebben om je persoonlijke doelen te ondernemen

Ik leer jou hoe je dit kan realiseren. Elke week week een stapje dichter bij je doel.

Wat leer je van mij?

Tijdens de training Food & Health leer je welke voeding bij jouw lichaam past. We gaan dieper in op:

 • Eten tegenover verbranden: we geven je de tools en handvatten om te zien wat je kunt eten ten opzichte van wat je verbrandt.
 • Hormoonbalans: je leert welke voeding je hormonen in en uit balans kunnen brengen.
 • Emotie-eten: leer beter omgaan met emoties en grijp niet terug op emotie-eten.
 • Afvallen zonder sportschool: hoe kun je doelgericht overtollige kilo’s verbranden zonder elke dag naar de sportschool te gaan?

Daarnaast geven wij je een 4-weken menu dat je kunt gebruiken als inspiratie. Je leert op deze manier nieuwe recepten kennen, een andere manier van koken, boodschappen doen en etiketten lezen. Je gaat naar huis met een grote dosis inspiratie en een basismenu voor het opbouwen van je eigen voedingsplan.

Zin om te starten?

Ja, Ik doe mee!

10-WEKEN PROGRAMMA GEZONDHEID & FIGUUR

Een ijzersterke basis opbouwen voor blijvend resultaat


€795

inclusief btw


 • 10 weken, 1 uur, op de dinsdagavond
 • In een groep van max. 14 personen
 • Inclusief schrijfmateriaal en werkboeken
 • Mogelijkheid op een vergoeding vanuit de zorgverzekering

fit blijven
Wanneer je investeert in jezelf, krijg je de kracht, energie en zelfvertrouwen om te investeren in je familie, carrière en persoonlijke doelen

Heb je vragen? Stuur een mail naar ons team via info@balanzic.nl. We staan je graag te woord.


Reviews van vorige deelnemers

Als ik het zelf had gedaan, was ik er nooit gekomen

Hallo Ilona, Ik wil je even laten weten dat ik resultaat begin te krijgen en zien. Dankzij jullie info en hulp en met behulp van jullie training recepten etc. Veel geleerd. Super bedankt!

—Brenda F.

Leerzaam en haalbaar

Ik vond het een leerzame training en heb de voor mij haalbare doelen toegepast! In het verleden zo’n beetje alle diëten geprobeerd wat uiteindelijk toch weer mislukte en ik weer terug was bij af of nog erger! Heb de knop nu weer aardig om kunnen zetten en ik focus mij meer op gezond eten ipv afvallen.

—Rita van R.

Een positieve mindset
Enorm bedankt voor de enorme oppepper in mijn leven. Een zeer positieve omkeer heeft een hele grote positieve wending in mijn leven gebracht. Ik mag zijn wie ik ben!! Super bedankt voor de leerzame training!

—Monique van D.

Trainingslocatie

De trainingsruimte van Balanzic bevindt zich aan de Telefoonweg 116 in Ede.