Afvallen

Afvallen en een gezond gewicht

Wie wilt er nu niet afvallen en een gezond gewicht en slanker figuur realiseren. Meer energie en een betere algemene gezondheid. Maar goed, het is lastig om een manier te vinden waarmee je deze doelen kunt behalen. Met alle hypes en trends rondom het afvallen van tegenwoordig, kan je soms door de bomen het bos niet meer zien. Tel daarbij de dagelijkse drukte van de moderne maatschappij waardoor je al snel jezelf geen moment rust gunt. Resultaat? Je gezondheid gaat achteruit, je figuur verslechterd, je bent de hele dag moe en je zit gewoon niet lekker in je vel. Daar moet verandering in komen!

Start met de Bailine methode. Een totaalconcept die je van alle kanten ondersteund. Op gebied van voeding, figuurvorming, mindfulness, pijnbestrijding en persoonlijke begeleiding.

Wij vinden dat iedereen zijn eigen eetpatroon moet volgen. Een kant-en-klaar dieet heeft geen zin om blijvend resultaat te behalen. Daarom adviseren wij geen dieet bij Balanzic. Wij helpen je bij het vinden van een eetpatroon dat bij jou en je stofwisseling past. Met leuke en enthousiaste coaches heb jij een stok achter de deur. En na het afronden van het Bailine traject, heb jij de kennis en inzicht om een gezond gewicht en slanker figuur te onderhouden.

Doelgroep

Voor elke vrouw die aan de slag wilt gaan met afvallen en een gezond gewicht wilt realiseren. En JUIST voor vrouwen in de overgang is de Bailine methode uiterst geschikt. Onze (hormoonfactor)coaches zijn gespecialiseerd in het behandelen en verminderen van overgangsklachten zodat jij een gezond gewicht kan realiseren en van een slanker figuur kan gaan genieten.

afvallen

Plaatselijk afvallen en figuurcorrectie

Een gezond gewicht wilt nog niet alles zeggen. We moeten ook rekening houden met de locatie van het vetmassa. Is het gelijkmatig over het lichaam verdeelt? Of hoopt het zich vooral op een bepaald gebied op. Vooral het buikvet is een belangrijk aandachtspunt.

Met de Bailine methode richten we ons op plaatselijke figuurvorming door gebruik te maken van een spierstimulator. Deze spierstimulator brengt ons in staat om vet te verbranden zonder te bewegen. Je komt dus niet bij ons fysiek sporten, maar de spierstimulator zorgt voor plaatselijk centimeter verlies.

Interesse in de Bailine methode?

Vraag hieronder een vrijblijvende intake aan. Er neemt zo spoedig mogelijk iemand contact met je op voor het inplannen van een afspraak.

Direct een gratis intake?

Klik hier om je op te geven voor een gratis intakegesprek met onze deskundige. Je krijgt doelgericht advies en er wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld voor het behalen van je doel. Geheel vrijblijvend.

JA!

Gratis proefbehandeling Bailine