Doelgericht afvallen

Precies de zones die jij wilt aanpakken

Op een ontspannen manier werken aan het verbeteren van je figuur, zodat je meer zelfvertrouwen & energie krijgt.

 


 

Met een doelgericht traject bij Balanzic ontdek je o.a. hoe je:

  • Spieren sterker kunt maken zonder krachttraining
  • Meer energie krijgt zonder extra moeite
  • Jouw eetpatroon in balans brengt zonder honger of maaltijdvervangers
  • Meer rust en focus creëert
  • Met meer zelfvertrouwen kunt genieten van jouw lijf

 

Ligt jouw droomfiguur voor het grijpen?

 

Thuis, op het werk, tijdens een feestje of gezellig in de kroeg altijd fit, energiek en vol zelfvertrouwen. Hoeveel vrouwen kunnen dat nu van zichzelf zeggen. Dat je echt tot op het bot lekker in je vel zit.

Hoe krijg je dat allemaal voor elkaar, vraag je dan? Wij bij Balanzic geloven heilig in de kracht van maatwerk en individualiteit. Want niemand is hetzelfde. En een gezond en slank lichaam hangt af van een hele reeks factoren die per persoon verschillen. Daarom werken wij niet met een standaard ‘one-size-fit-all’ concept, maar een programma wat helemaal is afgesteld op jouw leefstijl en doelen.

Voor het samenstellen van dit persoonlijke programma nemen we eerst een figuuranalyse af en bespreken we de details tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Zo kan jij gelijk kennis maken met onze coaches!

Een programma kan bestaan uit een combinatie van diensten die wij aanbieden om jou het beste resultaat te kunnen bieden zoals EMS-training (100% passieve spiertraining d.m.v. electrostimulatie), voedingsadvies (afgestemd op jouw stofwisseling en leefstijl) en/of hormoonfactor coaching.

Doordat elk programma persoonlijk wordt afgesteld op onze leden, hanteren wij geen standaard tarieven. Je begint met een traject variërend tussen 25 en 45 euro per bezoek van 45 minuten. Hoe vaak, hoeveel, en hoe lang je traject ongeveer gaat duren wordt allemaal met jou in overleg besproken tijdens het gratis en vrijblijvende intakegesprek.

Wij houden van transparante communicatie en je zit nooit gelijk ergens aan vast.

Ervaringen van Leden

“Ik maak mij er nu niet meer zo druk om. En daar ben ik heel blij mee.”

Ondertussen ben ik hier nu een jaar. En ik moet zeggen dat ik heel erg veel heb geleerd. Over voeding. Voor mij is het nu heel duidelijk hoe ik hier zelf in sta.

Ik ben nu niet meer zo bang dat ik weer helemaal de verkeerde kant op ga. Dat heb ik hier heel goed geleerd door die 80-20 regel te handhaven. En als ik merk dat het af en toe iets de verkeerde kant op gaat, dan maak ik mij daar nu niet zo druk om. Want ik weet dat ik zelf de regie in handen heb. Daar ben ik echt heel erg blij mee.

Terwijl andere trajecten die ik gevolgd heb, dat was dan een poosje heel fanatiek en dan pfffff. Dan ging het ook alleen maar meer naar beneden in plaats van dat ik een stabiele houding daarin had. En die stabiele houding heb ik nu veel meer.

En die EMS-training ja, dat is natuurlijk gewoon lui sporten. Maar heel fijn en effectief. Dus ja, zo sta ik erin.

-Nelly (62 jaar)

“Ik denk dat ik wel een aantal jaar heel erg ongelukkig ben geweest.”

Ik heb al allerlei diëten geprobeerd. Maar de dingen die ik nu geleerd heb is dat ik weet wat goed voor MIJ is, wat voor mij gezond is. Waar ik lekker bij gedij. Dat vond ik echt een eye-opener.

Zo van hé, maar die dingen vind ik lekker en zijn ook nog goed voor mij.

Voorheen had ik dan als ik door een winkel liep ‘waarom is dit er allemaal, ik mag het toch niet hebben’. Zo liep ik altijd, zo was ik altijd bezig. Dat is toch jammer?

Ik heb alle extremen wel zo’n beetje gehad. Dan viel ik bijvoorbeeld 5 kilo in een week af. En ik denk dat door alles bij elkaar ik wel een aantal jaar heel erg ongelukkig ben geweest.

Dus ja, hoe extreem wil je het hebben?

Nu ligt mijn focus erop dat ik door kan gaan zoals ik nu bezig ben en dat ik zo nu en dan kan genieten van iets lekkers, zoals een ijsje met de kleinkinderen. En de weegschaal zegt me vanzelf wel als ik zwaarder ben geworden. Dan ga ik weer beter opletten en gaat het vanzelf weer de goede kant op.

Maar het gaat mij er vooral om dat mijn kleren goed zitten en dat ik mij gelukkig voel. Mij lekker zo fit voelen, zoals ik nu ben.

-Anoniem

Als je dit interessant vindt, dan nodig ik je uit om een bel-afspraak in te plannen of om langs te komen voor een intakegesprek. Zo kun je gelijk kennis maken met onze coaches.

Je bent van harte welkom bij Balanzic. Wie weet tot binnenkort!

Contact

  • Laat ons weten waar je interesse ligt zodat wij je bij de juiste coach kunnen inplannen.