Doelgericht afvallen

Super Doelgericht Afvallen

Op een ontspannen manier werken aan het verbeteren van je figuur, zodat je meer zelfvertrouwen, energie en vertrouwen krijgt in je lichaam.

 


 

Met een doelgericht traject bij Balanzic ontdek je o.a. hoe je:

  • Spieren sterker kunt maken zonder krachttraining
  • Met innovatieve technologie vet verdwijnt
  • Meer energie krijgt zonder extra moeite
  • Jouw eetpatroon in balans brengt zonder honger of maaltijdvervangers
  • Meer rust en focus creëert
  • Met meer zelfvertrouwen kunt genieten van jouw lijf

 

Ligt jouw droomfiguur voor het grijpen?

 

Thuis, op het werk, tijdens een feestje of gezellig in de kroeg altijd fit, energiek en vol zelfvertrouwen. Hoeveel vrouwen kunnen dat nu van zichzelf zeggen. Dat je echt tot op het bot lekker in je vel zit.

Hoe krijg je dat allemaal voor elkaar, vraag je dan? Want de agenda zit barstens vol. En als je gaat Googelen krijg je allemaal tegenstrijdige informatie. Hoe weet je nu wat voor jou gaat werken?

Zie jij door de bomen het bos nog wel?

 

De afslankwereld staat vol met tegenstrijdige informatie. En de grote jongens op de markt geven alleen net genoeg informatie weg -blog, e-boeken en online trainingen- om je op weg te helpen.

Er is vrijwel niks persoonlijk afgesteld, want alles is tegenwoordig online omdat hier meer mee te verdienen is doordat ze 1 training aan miljoenen tegelijk kunnen verkopen. Massa productie.

Want daar is grof geld mee te verdienen. Maar het is ook super onpersoonlijk en de persoonlijke begeleiding is minimaal.

Voor jou als drukbezette medemens blijven de beste afslankresultaten dus nog een geheim. En als deze online informatie niet genoeg is, kun je natuurlijk zelf proberen om met gezond verstand je leefstijl te verbeteren.

Maar, dit kost vaak veel tijd, frustraties, geld en uiteindelijk niet de gewenste resultaten.

Zou je het interessant vinden om te zien wat wij hebben ontdekt in al die jaren? Hoe je met simpele technieken en kleine aanpassingen al merkbaar resultaat kunt behalen?

 

Ervaringen van Leden

“Ik maak mij er nu niet meer zo druk om. En daar ben ik heel blij mee.”

Ondertussen ben ik hier nu een jaar. En ik moet zeggen dat ik heel erg veel heb geleerd. Over voeding. Voor mij is het nu heel duidelijk hoe ik hier zelf in sta.

Ik ben nu niet meer zo bang dat ik weer helemaal de verkeerde kant op ga. Dat heb ik hier heel goed geleerd door die 80-20 regel te handhaven. En als ik merk dat het af en toe iets de verkeerde kant op gaat, dan maak ik mij daar nu niet zo druk om. Want ik weet dat ik zelf de regie in handen heb. Daar ben ik echt heel erg blij mee.

Terwijl andere trajecten die ik gevolgd heb, dat was dan een poosje heel fanatiek en dan pfffff. Dan ging het ook alleen maar meer naar beneden in plaats van dat ik een stabiele houding daarin had. En die stabiele houding heb ik nu veel meer.

En die EMS-training ja, dat is natuurlijk gewoon lui sporten. Maar heel fijn en effectief. Dus ja, zo sta ik erin.

-Nelly (62 jaar)

“Ik denk dat ik wel een aantal jaar heel erg ongelukkig ben geweest.”

Ik heb al allerlei diëten geprobeerd. Maar de dingen die ik nu geleerd heb is dat ik weet wat goed voor MIJ is, wat voor mij gezond is. Waar ik lekker bij gedij. Dat vond ik echt een eye-opener.

Zo van hé, maar die dingen vind ik lekker en zijn ook nog goed voor mij.

Voorheen had ik dan als ik door een winkel liep ‘waarom is dit er allemaal, ik mag het toch niet hebben’. Zo liep ik altijd, zo was ik altijd bezig. Dat is toch jammer?

Ik heb alle extremen wel zo’n beetje gehad. Dan viel ik bijvoorbeeld 5 kilo in een week af. En ik denk dat door alles bij elkaar ik wel een aantal jaar heel erg ongelukkig ben geweest.

Dus ja, hoe extreem wil je het hebben?

Nu ligt mijn focus erop dat ik door kan gaan zoals ik nu bezig ben en dat ik zo nu en dan kan genieten van iets lekkers, zoals een ijsje met de kleinkinderen. En de weegschaal zegt me vanzelf wel als ik zwaarder ben geworden. Dan ga ik weer beter opletten en gaat het vanzelf weer de goede kant op.

Maar het gaat mij er vooral om dat mijn kleren goed zitten en dat ik mij gelukkig voel. Mij lekker zo fit voelen, zoals ik nu ben.

-Anoniem

Investering

Belachelijk Doelgericht Afvallen kan al vanaf 26 euro per sessie van 45 minuten. Je kunt je traject zelf samenstellen met aanvullend voedingsadvies, begeleiding, pijnbestrijding etc.

En bedenk hierbij voor jezelf: Wat zijn mijn grootste valkuilen, wat mis ik in mijn huidige situatie en wat zal mij helpen om blijvend resultaat te krijgen?

Als je dit interessant vindt, dan nodig ik je uit om een bel-afspraak in te plannen of om langs te komen voor een intakegesprek. Zo kun je gelijk kennis maken met onze coaches.

Je bent van harte welkom bij Balanzic. Wie weet tot binnenkort!

Contact

  • Laat ons weten waar je interesse ligt zodat wij je bij de juiste coach kunnen inplannen.