Hoe wij werken

De Drempel

Eerst moet je die gevreesde drempel over. Wij kunnen je niet helpen als we niet weten dat jij er klaar voor bent om geholpen te worden. En geen zorgen, die drempel is bij ons lekker laag. Want je bent er helemaal vrij in om vrijblijvend kennis te maken, advies in te winnen of een proefbehandeling te ondergaan.

De Coaches

Eenmaal die drempel over, kom je een paar bekende gezichten tegen. Yvon & Ilona begroeten je bij binnenkomst en wijzen je de weg. Je kunt er altijd van op aan dat je op je gemak wordt gesteld.

De Intake

Wat we in dit gesprek gaan doen is eigenlijk heel simpel, we zijn benieuwd wat je doel is, waar je nu staat, waar je naartoe wilt, waar je tegenaan loopt en hoe wij jou daar eventueel bij kunnen helpen.

Het Advies

Wij vinden het super interessant om jouw verhaal te horen. Welke wensen je hebt, hoe gedreven je bent en wat je ervoor over hebt om die wensen na te streven.

Zoals je weet kunnen wij je helpen bij figuurvorming, pijnbestrijding en gezondheidsverbetering. Er wordt een traject samengesteld aan de hand van jouw wensen en als jij ervan overtuigd bent dat dit jou gaat helpen, dan gaan we samen lekker aan de slag.

  • Laat ons weten waar je interesse ligt zodat wij je bij de juiste coach kunnen inplannen.