Compressietherapie voor Lymfedrainage

Compressietherapie voor Lymfedrainage

Je benen weer gezond krijgen en er mooier uit laten zien heeft vaak een medische ingreep nodig. Maar niet bij Balanzic. Van vochtophoping, tot spataderen en cellulite, wij helpen je om je benen te laten stralen! 

Wij werken met een medisch luchtdruk apparatuur dat niet alleen ontspannend is, maar ook nog eens 100% vergoedt kan worden vanuit een aanvullend pakket bij je zorgverzekeraar!

Je krijgt een privé cabine toegewezen waar je lekker op een bed gaat liggen met een broekmanchet. Dit is een soort van XXXL skibroek waar je gewoon met je kleren in gaat liggen. De manchet gaat zich vervolgens op een hele ontspannende en langzame manier opvullen met lucht. De druk die hierbij ontstaat en de ritmische werking masseren je benen waardoor de circulatie in je lymfeklieren, bloedbanen en vaten wordt gestimuleerd. Dit heeft een positief effect op o.a.:

  • Oedeem
  • Vochtophoping
  • Verklevingen/cellulite
  • Adervorming
  • Spataderen
  • Vermoeidheid/zware benen
  • Kramp

En nog veel meer!

Hoe nu verder?

Wij vinden het belangrijk dat onze behandelingen voor iedereen prettig aanvoelen en dat we het juiste programma samenstellen. Daarom bieden wij jou eerst een gratis en vrijblijvende proefbehandeling aan van 20 minuten.

Afhankelijk van ons advies ga je vervolgens een traject starten. Het tarief van deze behandeling is 28,50 euro. Er kan mogelijk een gedeelte gedeclareerd worden indien je een aanvullend pakket hebt bij je zorgverzekering.

Een doorverwijzing van een arts is niet nodig.

Vraag hieronder gelijk jouw gratis en vrijblijvende proefbehandeling aan: 

  • Laat ons weten waar je interesse ligt zodat wij je bij de juiste coach kunnen inplannen.

Ervaringen

” Ik wil niet elke twee jaar weer terug naar het ziekenhuis”

Sinds ik een spatader operatie heb gehad voor het dicht laseren van de ader, is er gewoon binnen twee jaar een nieuwe spatader voor in de plaatst gekomen.

Ik blijf maar aan de slag met die krengen.

Ik zoek gewoon iets waarmee ik die spataderen onder controle kan houden. Zodat ik niet elke twee jaar terug hoef te gaan naar het ziekenhuis.

-Christine (48 jaar)

“Ik was zo gezond als een vis, maar zo voelde ik mij totaal niet”

Het probleem waar ik tegenaan liep was eigenlijk dat ik niet wist waar mijn klachten vandaan kwamen. De buitenkant van mijn bovenbenen deden erg veel pijn als ik hierop drukte of overheen wreef. Afvallen op de buik ging nog wel, maar van de benen was het echt onmogelijk.

Na een werkdag voelde mijn benen als lood aan waardoor ik op de bank plofte en verder niks meer kon doen.

Naar de huisarts gaan was tijdverspilling. “Al uw bloedwaardes zien er goed uit, er is geen ontsteking gevonden en uw vaten doen het naar behoren.”

Ik was dus zo gezond als een vis, maar zo voelde ik mij totaal niet. Mijn frustratie was: Ik wist niet wat er nu aan de hand was.

De compressietherapie is waanzinnig lekker. Ik val elke keer bijna in slaap. Het duurde even, maar ik begin nu eindelijk resultaat te merken. De omvang van mijn benen worden minder en ik heb veel meer energie.

-Miranda (32 jaar)