Compressietherapie voor lymfedrainage

compressietherapie voor lymfedrainage

Compressietherapie voor lymfedrainage

Hou jij vocht vast in je benen? Is er sprake van oedeem? Heb je het gevoel alsof er ‘lood’ in je benen zit waardoor je een zwaar en vermoeid gevoel krijgt? Vermoed jij dat je een slechte doorbloeding hebt? Dan adviseren wij de compressietherapie voor lymfedrainage. Tijdens deze ontspannende behandeling helpen wij je lichamelijke klachten te verminderen. Zo kan jij weer van de dag genieten! Hoe wij dit realiseren, lees je hieronder.

Hoe werkt compressietherapie?

Compressietherapie voor lymfedrainage is een behandelmethode voor het verminderen van vocht en afvalstoffen uit de benen. Bij Balanzic beschikken wij over een medisch apparaat voor lymfedrainage. Je krijgt een cabine toegewezen waar je heerlijk ontspannend gaat liggen in een broekmanchet. Vervolgens stelt onze deskundige een programma in, gebaseerd op je lichamelijk klachten. De broekmanchet vult zich met luchtdruk. Deze luchtdruk is door onze deskundige volledig handmatig in te stellen voor een optimaal resultaat. Het is heerlijk ontspannend en je zult geen onaangename druk voelen op je benen.

De luchtdruk duwt alle vocht en afvalstoffen uit je benen via het lymfeklieren- en bloedvatenstelsel. Hier gaat het op een natuurlijke manier zijn eigen weg. Het bloed wordt gezuiverd, afvalstoffen worden afgebroken en overtollig vocht verlaat het lichaam. Hierdoor komt er weer ‘vers’ bloed in de benen terecht, meer zuurstof en zorgt het direct voor een fitter gevoel.

Voordelen van compressietherapie voor lymfedrainage

De behandeling is niet alleen effectief, maar ook heerlijk ontspannend. Even lekker 45 minuten bijkomen. Verder is de behandeling een bewezen effectieve manier voor het verminderen van vele klachten zoals:

  • Cellulite
  • Vochtophoping
  • ‘Lood’ in de benen
  • Vermoeide benen
  • Vasthouden van afvalstoffen
  • Slechte bloed- en/of lymfecirculatie
  • Vorming van aderen en/of spataderen

Gratis proefbehandeling

Wil je graag zelf aanvoelen hoe de compressietherapie te werk gaat? Vul onderstaand formulier in zodat onze deskundige contact met je op kan nemen voor het inplannen van een gratis proefbehandeling. En mocht je overdag verhinderd zijn, dan kan je bij ons ook op sommige avonden terecht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct een gratis intake?

Klik hier om je op te geven voor een gratis intakegesprek met onze deskundige. Je krijgt doelgericht advies en er wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld voor het behalen van je doel. Geheel vrijblijvend.

JA!

Gratis proefbehandeling Bailine