Echte resultaten

Reviews

Beoordelingsscore

4.8
4,8 rating
4.8 out of 5 stars (based on 12 reviews)
Excellent83%
Very good17%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Reviews

Ik zweer erbij

5,0 rating

Voor mensen die een hekel hebben aan de sportschool, zoals ik, zou ik echt zeggen dat ik dit een aanrader vind. Omdat het zo kort is. En toch echt wel een zichtbare werking heeft. Je zou haast denken van ‘ja, het zal wel’, maar echt, ik zweer erbij!

Gayl

Goede keuze

5,0 rating

Ben al zeker ruim 10 kilo en de nodige centimeters kwijt. Voel me zo veel beter !! Veel geleerd over mijn voedingspatroon..ook zeker gezellig met Yvon .Ilona en Evelien.

Leontien

Deskundig advies, goede begeleiding met resultaat,

5,0 rating

Na enkele weken resultaat. Zo blij mee en gemotiveerd! Zij hebben oog op het totaalbeeld. Niet alleen vermindering in gewicht en omvang, maar ook gezonder eten/leven. Persoonlijke benadering, heerlijke recepten en advies/tips. Kom na de vakantie gauw terug!

Ria Haalboom

Enorm blij met behaalde resultaat!

5,0 rating

Ik ben heel tevreden over het behaalde afslank resultaat met Bailine. In drie maanden tijd ben ik 12 kilo in gewicht en 55,5 cm in omvang afgevallen. Vakkundige, enthousiaste, persoonlijke begeleiding en adviezen. Bailine leert je gezond te eten zonder hongergevoel en toch af te vallen. Je leert je eetpatroon aan te passen zodat je ook zonder de begeleiding, na afloop van de behandelingen, een gezonde levensstijl kunt volhouden.

Jeanette Leferink

Gezond eten en afvallen

5,0 rating

In het verleden zo’n beetje alle diëten geprobeerd wat uiteindelijk toch weer mislukte en ik weer terug was bij af of nog erger! Ik vond het een leerzame training bij Balanzic en heb de voor mij haalbare doelen toegepast! Heb de knop nu weer aardig om kunnen zetten, ik eet veel minder suikers, meer eiwitten, gebruik alleen goede vetten en ik focus mij meer op gezond eten ipv afvallen.

Rita van R.

Leerzame training

4,0 rating

Hallo Ilona, Ik wil je even laten weten dat ik resultaat begin te krijgen en zien. Dankzij jullie info en hulp en met behulp van jullie training recepten etc. Veel geleerd. Super bedankt!

Brenda F.

Veel afgevallen

4,0 rating

Ben heel veel centimeters afgevallen zonder het gevoel alsof ik aan het diëten was. Ik at gewoon wat ik lekker vind. Gebalanceerd en ik had nooit honger! Voel mij hier fantastisch bij.

Monique van de P.

Hulp bij de overgang

5,0 rating

Ik kwam alleen voor wat extra hulp bij de overgang. Ben blij dat ik er zo snel bij was. Goed geholpen, deskundig en heb veel geleerd

Marian H.

Geweldige resultaten

5,0 rating

Kwam eerst met een hard hoofd binnen. Ik eet al gezond, dacht ik… Niet te geloven hoeveel ik hier heb geleerd over voeding! Ben zo blij

Karin T.

Top begeleiding!

5,0 rating

Bedankt Yvon! Er gebeurt weer wat. Langzaam maar zeker. Voel mij veel beter voor het eerst in 15 jaar

Louise S.

Schrijf een review