EMS-Training met Bailine

Afvallen met Bailine | Meer dan figuurvorming

Ben jij een drukbezette vrouw en heb jij geen tijd of zin om naar de sportschool te gaan? Ben jij tegelijkertijd op zoek naar een verantwoorde methode voor doelgericht figuurvorming? Met Bailine train je in 30 minuten tijd je spieren net zo intensief als dat je 3 uur naar de sportschool zou gaan. Lees hier meer over deze methode.

 

Wat houdt de Bailine-methode in?

 

De Bailine-spiersimulator is een behandelmethode om spieren te trainen en vetcellen te verbranden. Deze behandeling vindt plaats terwijl jij heerlijk ontspannen in een privé-cabine ligt. Je hoeft je dus niet in te spannen.

Naast voordelen voor het figuur, biedt deze methode ook een oplossing voor de vermindering van pijnklachten. Zo kun je het pijnbestrijdingsprogramma volgen, waarin we bijvoorbeeld rugklachten, reuma, artrose of fibromyalgie aanpakken.

Ons team van deskundige Bailine-therapeuten ondersteunen en motiveren je gedurende het hele traject.

 

Wat kan jou dit opleveren?

 

Met de Bailine-methode kun je kiezen uit verschillende trajecten. Ga je voor een kort traject van 5 weken? Of kies je voor het 10 weken traject.

Tijdens het traject helpen wij je een gebalanceerd voedingsplan op te stellen zodat jij jouw nieuwe gewicht ook kunt behouden. Dit gaan wij realiseren zonder gebruik van een dieet. Gewoon gezond eten, zonder honger, zonder maaltijdvervangers en mét dagelijks meer energie en fitheid.

Deze combinatie van training met de spiersimulator en gebalanceerd eten, zorgt samen voor centimeterverlies. Inderdaad, wij gaan voor centimeterverlies. Want een getal op de weegschaal is leuk, maar een broekmaat kleiner is nog véél leuker!

 

Gratis proefbehandeling

 

Eerst vrijblijvend langskomen voor een gratis proefbehandeling? Geen probleem! Laat hieronder in het contactformulier je gegevens achter zodat wij contact met je kunnen opnemen.

Je zit nog nergens aan vast. En mocht je overdag verhinderd zijn, dan kan je bij ons ook op sommige avonden terecht.

  • Laat ons weten waar je interesse ligt zodat wij je bij de juiste coach kunnen inplannen.