Wil je FIT worden?

Fit worden

Fit worden

Wil je graag fit(ter) worden? De dag doorkomen met meer energie? Je zelfverzekerder voelen in je eigen lichaam? De trap oplopen zonder buiten adem te raken? Ja? Lees dan snel verder.

Lukt het niet om fit te worden?

Om fit te worden, moet je goed voor jezelf gaan zorgen. Je lichaam de voeding geven die het nodig heeft en soepel en actief houden zonder al te veel tijd en moeite. Nu begrijpen we dat je geen tijd of zin hebt om elke week 10 uur in de sportschool door te brengen. En dat is ook nergens voor nodig. Het gaat om het vinden van de juiste balans tussen voeding en beweging.

Je wilt fit worden. Het liefst gelijk 30 kilo in een maand kwijtraken, maar in ieder geval fitter worden dan je nu bent. Alleen lukt dat niet. Althans, niet blijvend. Je investeert veel tijd en geld om af te vallen, maar een jaar later zitten de kilo’s er weer aan. Je staat op het punt de handdoek in de ring te gooien, want ‘het werkt gewoon niet voor jou’. Het was allemaal zonde van de moeite en investeringen.

Frustrerend.

De oplossing om fit te worden

Wij weten hoe jij je lichaam ‘in shape’ krijgt. Fit worden kan namelijk ook zonder torenhoge investeringen én zonder jojo-effect.

Hoe? Met het programma van Balanzic.

Wij leveren:
  • Een grondige analyse van je algehele gezondheid, zodat je begrijpt waarom je niet afvalt
  • Een doelgericht en haalbaar behandelplan, zonder dieet of maaltijdvervangers
  • Een alternatief voor de sportschool: Bailine spiersimulator
  • Een stok achter de deur
  • Gratis tips en inspiratie voor lekkere en gezonde maaltijden voor het hele gezin
  • Deskundig advies op het gebied van voeding en gezondheid
  • Een enthousiaste en gepassioneerde coach die je weet te motiveren

Hoe meer wij jou kunnen leren over je eigen lichaam, hoe beter jij je nieuwe figuur en gezondheid kunt behouden. Dat is onze missie.

Fit worden met een persoonlijk behandelplan

Bij Balanzic werken we met een persoonlijk behandelplan. Geen standaard lijstje met dingen die je wel en niet moet eten. Jij bepaalt wat je wilt doen, hoeveel tijd je wilt investeren en hoe hoog je de lat legt. Je coach zorgt voor realistische doelen. Vanaf dag één ga je in haalbare stappen doelgericht aan de slag. Wij voorzien je van praktische tips en weetjes.

Wil jij ook fit worden? Begin met een intakegesprek!

Wat je doel ook is: laat je helpen door een deskundig team van professionals. Je kunt direct beginnen. Vul onderstaand formulier in en ontvang een gratis intake en/of proefbehandeling.

Met gezonde groet,

Yvon, Ilona en Evelien

Direct een gratis intake?

Klik hier om je op te geven voor een gratis intakegesprek met onze deskundige. Je krijgt doelgericht advies en er wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld voor het behalen van je doel. Geheel vrijblijvend.

JA!

Gratis proefbehandeling Bailine