Warmtecabine

warmtecabine

Sporten in de warmtecabine

Verbeter het gedeelte van je figuur wat jij graag anders wilt zien! Heb jij een gedeelte van je figuur waar je niet tevreden mee bent?En voel jij je hierdoor niet lekker in je vel? Wij adviseren ons persoonlijke trainingsprogramma met de warmtecabine. Tijdens deze effectieve trainingssessie helpen wij je doel te realiseren. Lees snel verder en schrijf je in voor een gratis proefles!

Hoe helpt een warmtecabine bij het afvallen?

De warmtecabine zorgt voor een versnelde vetverbranding dankzij infrarood lampen. De infrarood lampen verhogen de lichaamstemperatuur en bereiken hiermee de diepe vetreserves. En de kans op spierpijn is héél klein! Naast de voordelen voor het figuur, zijn de infrarood lampen van therapeutische kwaliteit en bieden daarom een uitkomst voor mensen met gewrichtsklachten, reuma, artrose en fibromyalgie. Daarnaast zijn de trainingsprogramma’s een hele verantwoorde manier van bewegen en dus geschikt voor mensen met een hoog BMI! En onze coaches ondersteunen en motiveren je gedurende het hele traject.

Voordelen van sporten in een warmtecabine

  • Versnelde vetverbranding
  • Doelgericht centimeterverlies
  • Verbetering van algehele fitheid
  • Personal coaching
  • Behouden van soepele gewrichten
  • Verbeteren van doorbloeding

Gratis proefles!

Profiteer van onze gratis proefles! Laat hieronder in het contactformulier je gegevens achter zodat wij contact met je kunnen opnemen. Je zit nog nergens aan vast. En mocht je overdag verhinderd zijn, dan kan je bij ons ook op sommige avonden terecht.

Direct een gratis intake?

Klik hier om je op te geven voor een gratis intakegesprek met onze deskundige. Je krijgt doelgericht advies en er wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld voor het behalen van je doel. Geheel vrijblijvend.

JA!

Gratis proefbehandeling Bailine