Voedingsadvies

voedingsadvies

Voedingsadvies

Ben jij op zoek naar voedingsadvies op maat? Een manier om gebalanceerd te eten waardoor je meer energie zal krijgen? Dan ben je bij Balanzic aan het juiste adres. Onze voedingsdeskundigen helpen jou een voedingsplan samen te stellen volgens jouw wensen.  In dit plan kijken we samen hoe we jouw doel kunnen bereiken en waar energie te behalen valt. Hoe we dat gaan realiseren, lees je hieronder.

Een voedingsdeskundige die met je meedenkt

Jouw doel realiseren met een voedingsdeskundige die oprecht naar je luistert en met je meedenkt? Dat is bij Balanzic onze kracht. Samen vinden we een oplossing die bij jouw levensstijl past met smakelijke maaltijden die je gemakkelijk op tafel zet. Eentje die jou echt resultaat oplevert en waar jij jarenlang plezier van zult hebben. Wat die oplossing precies is, ontdekken wij samen. Onze deskundigen zorgen voor de beste begeleiding voor het beste resultaat.

Hoe gaat onze voedingsdeskundige te werk

Voedingsadvies op maat begint met het analyseren van je lichaam. Welke lichamelijke klachten spelen er mee, hoe zijn deze ontstaan en welke factoren spelen er nog meer mee? Kortom, hoe kunnen wij je lichaam op de beste manier weer in balans krijgen? Lichamelijke klachten geven ons veel inzicht over het communicatiesysteem van je lichaam. Zo laten ze bijvoorbeeld zien welke hormonen uit balans zijn, maar ook of je organen wel goed met elkaar communiceren.

Jouw voedingsplan stellen wij vervolgens samen op basis van je energieuitgave, je spiermassapercentage en de snelheid van je stofwisseling. Met deze gegevens kunnen wij precies uitrekenen hoeveel gezonde koolhydraten, vetten en eiwitten je lichaam nodig heeft. Vervolgens leren wij je hoe je een balans kunt realiseren voor een stabiele bloedsuikerspiegel. Hiermee zal jij afvallen en op gewicht blijven. Als je lichaam in balans is, ervaar jij meer energie, fitheid en een gezond gewicht.

Vrijblijvend intakegesprek

Je bent bij ons altijd van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Hierin maak je kennis met onze voedingsdeskundige en bespreek je alle opties voordat je een beslissing maakt.

Laat hieronder je contactgegevens achter zodat wij een afspraak voor je kunnen inplannen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.