Tarieven

Tarieven

EMS training

Meer dan figuurvorming

Fitter, strakker, slanker en meer energie zónder inspanning. Het bestaat al 50 jaar en de resultaten liegen er niet om. EMS training is een luxe alternatief voor de sportschool. Je reserveert een comfortabele privé cabine voor 45 minuten waarin je mag liggen en de Bailine EMS apparatuur doet de rest.

  • Niet geschikt voor mensen met pacemakers of tijdens een zwangerschap

Coaching

Haal het beste uit jezelf en je gezondheid

Een stok achter de deur en grip krijgen op je gezondheid. Een gebrek aan energie kan je hele dag verpesten. Je wilt wel, maar je lichaam werkt niet meer mee zoals het hoort. Hormonale klachten (overgang), emotie-eten, slaapproblemen, hoofdpijn/migraine… Het zijn allemaal tekenen dat er iets in het lichaam niet doet wat het hoort te doen.

Hoe kom je daar achter? Met een gezondheidsanamnese. Direct inzicht en advies op je gezondheid.

Lymfedrainage

Neem afscheid van vervelende beenklachten

Beenklachten zoals vermoeide benen, spataderen, cellulite, kramp en oedeem heeft allemaal iets te maken met een slechte doorbloeding in de benen.

Lymfedrainage is een medisch hulpmiddel voor het voorkomen en verminderen van deze klachten. Het bevordert de doorbloeding, stimuleert het afvoeren van afvalstoffen en helpt bij het afvoeren van overtollig vocht.

Het is 100% pijnloos en is heerlijk ontspannend

Gratis intakegesprek

Zullen we eerst even een intakegesprek inplannen? Als je geïnteresseerd bent in afvallen, dan krijg je ook gelijk een figuuranalyse. En de EMS training mag je altijd eerst uitproberen met een gratis proefbehandeling. Wel zo fijn 🙂

  • Laat ons weten waar je interesse ligt zodat wij je bij de juiste coach kunnen inplannen.