Sexy Buikje | Mannen Editie

Door op
Sexy buikje | mannen editie

 

Laten we het eens hebben over dat Sexy Mannenbuikje.

Wist je namelijk dat 4 op de 5 vrouwen het sexy vinden als mannen een klein ‘vader buikje’ hebben?

In de jaren ’90 kwam de platte en gespierde mannenbuik in de mode. En dit ideaalbeeld streven veel mannen na. Net als vrouwen het vrouwelijke ideaalbeeld nastreven. Soms zelfs tot frustrerend aan toe…

Een lekker afgetraind lijf met een sixpack. Toch zien we in celebrity bladen, series en blockbuster movies steeds meer super lekkere mannen… met een buikje.

Zoals Leonardo DiCaprio en Chris Pratt die met veel trots hun ‘Dad Bod’ showen aan de paparazzi. De Amerikaanse referentie van ‘Dad Bod’ kun je letterlijk vertalen als een vader lichaam. Een mild opbollend vader buikje.

Met deze nieuwe trend heeft de Amerikaanse fitnessketen Planet Fitness een enquête onder ruim 2000 mensen georganiseerd.

En raad eens, 51% van de deelnemers zeggen dat ze een Dad Bod het nieuwe sixpackje vinden! Goed nieuws dus voor onze mannelijke vriendjes.

Zowel mannen als vrouwen geven aan een mannenbuikje te zien als teken dat een man goed in zijn vel zit en zelfvertrouwen heeft.

Sterker nog, 7 van de 10 vrouwen zeggen dat een beetje overgewicht (met een max. van 10 kilo) een man aantrekkelijker maakt.

Let wel op: voordat je dit laat lezen door je mannelijke vriend: Een buikomvang van meer dan 102 centimeter geeft een verhoogd risico op hart- en vaatziekten.

 

Gratis Download

 

En als het gaat om de mannelijke hormonen en gezondheid, dan lezen wij graag alle Know How van Ralph Moorman.

Ralph Moorman is onze hormoonexpert. Waar ik ook mijn opleiding heb gevolgd tot Hormoonfactor Trainer. Na zijn laatste boek “Hormoonbalans voor Vrouwen” heeft hij nu het mannenboek “De TestoFactor” uitgebracht. Ralph is dit boek gaan schrijven met Pim Christiaans. Pim is journalist en voormalig hoofdredacteur van het mannenblad Man’s Health.

Het Ultieme Handboek voor Mannen gaat over: een strakke buik, grote seksdrive, sterke spieren, scherp geheugen, gezond hart en meer succes voor mannen.

Het is niet bepaald een licht gewicht om te lezen. Er staat super veel informatie in. Ik kan mij heel goed voorstellen dat je na het lezen van deze informatie misschien niet helemaal weet waar je nou moet beginnen.

En als het gaat om een gestructureerd stappenplan maken, dan ben ik je man. Nou ja, je snapt me wel…

Ik help je om overzichtelijk en zonder poespas naar een gebalanceerd leefstijl te coachen. Even kennismaken? Stuur een appje of een mail naar info@balanzic.nl. Gaan we samen aan de slag.

 

Groetjes,

Yvon Wingelaar-Huizer