Reviews

Reviews | Wat anderen zeggen

Beoordelingsscore

4.84.8 out of 5 stars (based on 11 reviews)
Excellent82%
Very good18%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Recente reviews

20 okt 2018

Ben al zeker ruim 10 kilo en de nodige centimeters kwijt. Voel me zo veel beter !! Veel geleerd over mijn voedingspatroon..ook zeker gezellig met Yvon .Ilona en Evelien.

Leontien

15 aug 2018

Na enkele weken resultaat… Zo blij mee en gemotiveerd! Zij hebben oog op het totaalbeeld. Niet alleen vermindering in gewicht en omvang maar ook gezonder eten/leven. Persoonlijke benadering. Heerlijke recepten en advies/tips. Kom na de vakantie gauw terug!

Ria Haalboom

15 jul 2018

Ik ben heel tevreden over het behaalde afslank resultaat met Bailine. In drie maanden tijd ben ik 12 kilo in gewicht en 55,5 cm in omvang afgevallen. Vakkundige, enthousiaste, persoonlijke begeleiding en adviezen. Bailine leert je gezond te eten zonder hongergevoel en toch af te vallen. Je leert je eetpatroon aan te passen zodat je ook zonder de begeleiding, na afloop van de behandelingen, een gezonde levensstijl kunt volhouden.

Jeanette Leferink

12 jun 2018

Ik vond het een leerzame training en heb de voor mij haalbare doelen toegepast! In het verleden zo’n beetje alle diëten geprobeerd wat uiteindelijk toch weer mislukte en ik weer terug was bij af of nog erger! Heb de knop nu weer aardig om kunnen zetten, ik eet veel minder suikers, meer eiwitten, gebruik alleen goede vetten en ik focus mij meer op gezond eten ipv afvallen.

Rita van R.

12 jun 2018

Hallo Ilona, Ik wil je even laten weten dat ik resultaat begin te krijgen en zien. Dankzij jullie info en hulp en met behulp van jullie training recepten etc. Veel geleerd. Super bedankt!

Brenda F.

12 jun 2018

Ben heel veel centimeters afgevallen zonder het gevoel alsof ik aan het diëten was. Ik at gewoon wat ik lekker vind. Gebalanceerd en ik had nooit honger! Voel mij hier fantastisch bij.

Monique van de P.

12 jun 2018

Ik kwam alleen voor wat extra hulp bij de overgang. Ben blij dat ik er zo snel bij was. Goed geholpen, deskundig en heb veel geleerd

Marian H.

12 jun 2018

Kwam eerst met een hard hoofd binnen. Ik eet al gezond, dacht ik… Niet te geloven hoeveel ik hier heb geleerd over voeding! Ben zo blij

Karin T.

12 jun 2018

Bedankt Yvon! Er gebeurt weer wat. Langzaam maar zeker. Voel mij veel beter voor het eerst in 15 jaar

Louise S.

12 jun 2018

Zulke leuke dames! Vriendelijk, professioneel en ZO gezellig

Trudy E.


Schrijf een review

Direct een gratis intake?

Klik hier om je op te geven voor een gratis intakegesprek met onze deskundige. Je krijgt doelgericht advies en er wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld voor het behalen van je doel. Geheel vrijblijvend.

JA!

Gratis proefbehandeling Bailine