Persoonlijk advies

Balanzic

Persoonlijk advies? Ontmoet onze deskundigen!

Bij Balanzic werken we alleen met oprechte, enthousiaste en motiverende deskundigen. Service staat voorop. Doelen zijn immers enkel te realiseren als onze klanten zich er goed bij voelen. Daarom gaat onze begeleiding gaat verder dan advies. Ieder plan maken we op maat. Want wat voor de één goed werkt, werkt misschien niet voor de ander. Met figuurvorming, inzicht in de eigen gezondheid, verbetering van het lymfestelsel en voedingsadvies bieden we alle aspecten van gezondheidsverbetering. Want wanneer je investeert in jezelf, krijg je de kracht, energie en zelfvertrouwen om te investeren in je familie, carrière en persoonlijke doelen.

Contactgegevens

Bezoekadres

Telefoonweg 116

6713 AL, Ede

Openingstijden

Maandag, dinsdag, donderdag van 09.30 – 20.00 uur

Woensdag zijn wij gesloten

Vrijdag van 09.30 – 17.00 uur

Telefoonnummer

0318-727 010

Email ons

info@balanzic.nl

Social media

Facebook

Heb je een vraag voor ons? Laat je naam en telefoonnummer achter zodat we je verder kunnen helpen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Balanzic

Yvon Wingelaar-Huizer

Hormoonfactor trainer en Bailine professional. Ze heeft een enorme passie voor voeding en gaat graag de uitdaging aan om je gezondheid te verbeteren.

Balanzic

Ilona Wingelaar

Orthomoleculair gewichtsconsulent in de Oerslank methode. En alles wat ze leert over gezondheid en voeding, deelt ze graag met anderen.

Balanzic

Evelien Schut

Bailine professional. Met haar warme karakter en kennis over voeding helpt ze jou bij het behalen van je doel. Samen sta je sterker!

Wij zijn aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Het is daarom mogelijk om onze consulten/behandelingen (gedeeltelijk) vergoedt te krijgen mits je een aanvullende verzekering hebt bij je zorgverzekeraar.

Direct een gratis intake?

Klik hier om je op te geven voor een gratis intakegesprek met onze deskundige. Je krijgt doelgericht advies en er wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld voor het behalen van je doel. Geheel vrijblijvend.

JA!

Gratis proefbehandeling Bailine