Lymfedrainage tegen beenklachten

Compressietherapie voor lymfedrainage

Neem de controle terug over je benen, zonder operaties of ingrepen, zodat je nooit meer met vermoeide en pijnlijke benen hoeft rond te lopen.

Lymfedrainage

De compressietherapie voor lymfedrainage helpt jou om van beenklachten af te komen. Dus hoe je vocht, vermoeidheid en de zichtbaarheid van spataderen kunt verminderen. Want jij wilt niets liever dan een gezellig dagje shoppen zónder pijnlijke en vermoeide benen. En jij wilt vol zelfvertrouwen jouw sexy benen showen op het strand in dat super leuke jurkje. Zonder dat er een medische ingreep voor nodig is of medicijnen met vervelende bijwerkingen. Ik ga je helpen om die droom te laten uitkomen.

“Kijk, ik wil gewoon van die lelijke aders af. Sinds ik een spataderoperatie heb gehad voor het dicht laseren van de ader, is er gewoon binnen twee jaar een nieuwe spatader voor in de plaatst gekomen. Ik blijf maar aan de slag met die krengen. Ik zoek gewoon iets waarmee ik die spataderen onder controle kan houden. Zodat ik niet elke twee jaar terug hoef te gaan naar het ziekenhuis.”

Je benen zijn goud waard

Beenklachten zijn een nachtmerrie voor vrouwen en een goudmijn voor chirurgen. Ze komen elke keer weer terug. En er lijkt geen einde aan te komen. Houd je vocht vast? Hier, neem een dure steunkous. Zware en vermoeide benen? Leer er maar mee leven…

Allemaal manieren om de symptomen te verminderen, maar net niet genoeg zijn om de klacht te verwijderen. Omdat ze namelijk de bron van het probleem niet aanpakken.

“Het probleem waar ik tegenaan liep was eigenlijk dat ik niet wist waar mijn klachten vandaan kwamen. De buitenkant van mijn bovenbenen deden erg veel pijn als ik hierop drukte of overheen wreef. Afvallen op de buik ging nog wel, maar van de benen was het echt onmogelijk. Na een werkdag voelde mijn benen als lood aan waardoor ik op de bank plofte en verder niks meer kon doen. Naar de huisarts gaan was tijdverspilling. “Al uw bloedwaardes zien er goed uit, er is geen ontsteking gevonden en uw vaten doen het naar behoren”. Ik was dus zo gezond als een vis, maar zo voelde ik mij totaal niet. Mijn frustratie was: Ik wist niet wat er nu aan de hand was.”

Je ziet hier het verhaal van Ilona. Ze had niet door dat ze een lichte vorm van lipoedeem heeft. Dit is een combinatie van vocht vasthouden in de vetcellen waardoor er een ontstekingsreactie plaatsvindt. Haar benen doen niet voor niets pijn.

“De compressietherapie is waanzinnig lekker. Ik val elke keer bijna in slaap. Het duurde even, maar ik begin nu eindelijk resultaat te merken. De omvang van mijn benen worden minder en ik heb veel meer energie.”

Hoe wij jou helpen bij Balanzic:

  • Het verschil tussen cellulite en cellulitis – en waarom dit een wereld van verschil maakt
  • Hoe je benen reageren op voeding en stress
  • Wat je vooral niet moet vergeten bij spataderen
  • Hoe je extreem veel energie kunt krijgen zonder er ook maar iets voor te hoeven doen

Ik heb genoeg gehoord Yvon, doe mij maar zo'n gratis proefbehandeling!

Goed om te weten: Je komt niet op een mailinglijst te staan. En je wordt niet door een callcenter gebeld. Wij bellen of mailen jou hoogst persoonlijk. Daar kan je altijd van op aan.

Direct een gratis intake?

Klik hier om je op te geven voor een gratis intakegesprek met onze deskundige. Je krijgt doelgericht advies en er wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld voor het behalen van je doel. Geheel vrijblijvend.

JA!

Gratis proefbehandeling Bailine