Inspirerende verhalen

Inspirerende verhalen van andere Balanzic Members

Wij helpen mensen te luisteren naar hun lichaam. Maar wij luisteren ook graag naar onze Members. In deze rubriek delen we de inspirerende verhalen van onze Members met je.

Francis (54 jaar)

“In augustus 2014 vroeg iemand aan mij “heb jij een borstvergroting laten doen?” Hier schrok ik enorm van en toen ging ik eens goed naar mijn lichaam kijken. Ik ben (slechts) 1.54 meter en woog toen der tijd 72,5 kilo. Veel te veel dus…

Begin 2015 las ik in de krant een advertentie van Balanzic. Nadat ik de website had bekeken, ging ik mij aanmelden voor een gratis proefbehandeling. Ik werd ontzettend fijn geholpen door Yvon en zij nam alle tijd om mij het een en ander uit te leggen wat betreft een gezonde leefstijl en dat het helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn. Mijn omgangsmetingen werden genomen en ik mocht de Bailine behandeling ervaren. Het was wel even wennen, maar ik voelde meteen “dit is het”. Nu ben ik 24 behandelingen verder, en ben ik in totaal 52,5 centimeters kwijt en 13 kilo. Daarbij ben ik van maat 42 naar maat 38 gegaan en soms kan ik maatje 36 aan!

Dankzij Yvon en Ilona van Balanzic zit ik lekker in mijn vel en krijg ik nog steeds complimentjes dat ik “straal”.

Fleur (33 jaar)

“Ik ben altijd nieuwsgierig naar alles wat mij beter kan maken en ik houd ervan nieuwe methoden uit te proberen. Yvon heeft bij mij meerdere malen de Nes Health scan gedaan. Ik vond het geweldig om te zien hoe goed deze scan informatie naar boven haalt. Met behulp van druppels ben ik mij na deze scans nog beter gaan voelen. Hier ben ik Yvon erg dankbaar voor.

Ik ben zeer tevreden over de behandeling die ik bij Yvon en Ilona heb gevolgd. De dames doen hun werk met veel passie en dit stralen ze aan alle kanten uit. Ze zijn begripvol, stellen je op je gemak en leggen de procedures goed uit. Yvon en Ilona hebben fantastische methoden uitgekozen waarmee ze mensen echt naar een hoger gezondheidsniveau kunnen tillen.”

Ik ben erg tevreden over de diensten die ik bij Yvon en Ilona heb afgenomen. Ik stuur geregeld mensen naar Balanzic door.

Doortje (68 jaar)

“Naar aanleiding van een advertentie in de krant heb ik een afspraak gemaakt voor een proefles bij Balanzic. Dit beviel goed, dus besloot ik met hen in zee te gaan. Ik heb diabetes type II en het lukte me niet om zelfstandig gewicht te verliezen. Balanzic helpt me daarbij. Samen hebben we gekeken naar mijn voedingspatroon en deze aangepast. Ik ben in twee maanden al 5 kilo kwijt. Ook train ik mijn spieren.”

En wat zo fijn is: ik kan lekker gaan liggen en het apparaat doet al het werk!

Agnes (56 jaar)

“Ik ben gestopt met roken en daardoor ben ik aangekomen. Ik wilde van dat overgewicht af en Bailine blijkt de methode. Daarnaast word ik ondersteund met het kiezen van de juiste voeding. Yvon en Ilona zijn heel menselijk. Ze wijzen niet met het vingertje naar je om te zeggen wat je niet moet doen, maar ze geven je advies en steun. Dat is een hele fijne manier van werken.”

Mijn jurkje die te strak zat, kan ik nu gemakkelijk aan en het staat me geweldig! Ik ben heel blij met het resultaat.

Heb jij ook een inspirerend verhaal en wil jij die graag met ons delen? Laat hieronder je bericht achter.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.