Infrarood warmtecabine

warmtecabine

Effectiever afvallen met de infrarood-dieptewarmte

Verbeter het gedeelte van je figuur wat jij graag anders wilt zien! De infrarood warmtecabine van Balanzic gebruikt alleen hoge kwaliteit en gepatenteerde therapeutische infrarood technologie. Hierdoor is het mogelijk de diep gelegen vetreserves te activeren tijdens een korte work-out van max. 30 minuten.

Hoe werkt de infrarood warmtecabine?

De infrarood warmtecabine werkt met gepatenteerde therapeutische infrarood techniek. Deze infrarood warmte versnelt de activering van diep gelegen vetweefsel. Het activeert ook de watermoleculen waardoor de bloedcirculatie en het metabolisme verhoogd worden. Afvalstoffen worden efficiënter afgevoerd waardoor jij je fitter en energieker gaat voelen.

Door korte en snelle bewegingen uit te voeren in de infrarood warmtecabine, zal de doorbloeding toenemen in het gehele lichaam. Hierdoor wordt de algehele vetverbranding gestimuleerd.

Wanneer je een traditionele work-out volgt, moet je regelmatig van apparaat verwisselen waardoor je afkoelt en de verbranding afneemt. Door een gepersonaliseerd hoog intensieve work-out te volgen in de warmtecabine, bereik je dubbel zoveel resultaat minder tijd.

Je zult merken dat je al binnen enkele weken zichtbaar resultaat behaalt!

Het 10-weken traject met de infrarood warmtecabine

Voor langdurig resultaat ga je aan de slag met het 10-weken programma waarin je bij elke 4 weken een nieuw programma krijgt. Bij elk nieuw programma maken we ook een figuuranalyse voor het bijhouden van de behaalde resultaten. Wij raden aan om gedurende 10 weken, 2 keer per week minimaal 15 minuten gebruik te maken van de infrarood warmtecabine.

Voor optimaal en langdurig resultaat kunnen wij ook adviseren om je trainingen te combineren met voedingsadvies die je personal trainer met je zal bespreken.

Tijdens elke training is je personal trainer erbij voor het correct uitvoeren van de oefeningen. Je trainer zal een aangepast programma maken wanneer er sprake is van rugklachten, herstelperiode na ziekte, gewrichtsklachten en andere uitdagingen rondom de gezondheid en beweegbaarheid van het lichaam.

Begin vandaag nog met een gratis proefles!

Profiteer van onze gratis proefles! Laat hieronder in het contactformulier je gegevens achter zodat wij contact met je kunnen opnemen. Je zit nog nergens aan vast. En mocht je overdag verhinderd zijn, dan kan je bij ons ook op sommige avonden terecht.

Direct een gratis intake?

Klik hier om je op te geven voor een gratis intakegesprek met onze deskundige. Je krijgt doelgericht advies en er wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld voor het behalen van je doel. Geheel vrijblijvend.

JA!

Gratis proefbehandeling Bailine