Zwetend naar meer fitheid

Infrarood Warmtecabine

Verbeter je conditie met wel 100%, zonder ingewikkelde apparaten en uren lang spenderen in een sportschool

 

Beste drukbezette medemens,

De maatschappij vraagt veel van ons. Werken, het huishouden, sociale verplichtingen en nog veel meer drukke agendapunten. Het is moeilijk om even tijd voor jezelf te vinden.

Je weet dat het belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen. Gezond eten en voldoende beweging. Anders was je niet op deze website.

Hoe makkelijk het ook klinkt, een gebalanceerde leefstijl is moeilijk te realiseren. Misschien door tijdsnood, weinig motivatie of discipline.

 

Hoe fijn zou het zijn als je een hele workout waar je normaal gesproken 3 uur over zou doen, in slechts 30 minuten achter de rug hebt?

 

Over het algemeen denkt iedereen dat er voor het opbouwen van spiermassa en verbeteren van je conditie vele uren in de sportschool tegenover moeten staan, toch? Gewoon meer bewegen en minder snoepen. Dan kom je er wel.

Maar wat als er een apparaat zou zijn waarmee je alle spiergroepen in een keer kan trainen? Zonder 10 verschillende apparaten te bezoeken en opnieuw in te stellen.

Wat cardio erbij voor de conditie en extra infrarood warmtelampen voor de verbranding.

Hierdoor zou je veel tijd besparen. Zonder gekke trucjes. Gewoon effectiever omgaan met je tijd en inspanningen. Da’s slim.

En dat is hoe het concept van de warmtecabine in elkaar zit.

In 30 minuten alle spiergroepen trainen, cardio en een optimale verbranding dankzij de infrarood warmtelampen.

Je knalt er binnen een handomdraai een volledige workout uit!

 

Hoe onze leden het ervaren:

“Voor mensen die een hekel hebben aan de sportschool, zoals ik, zou ik echt zeggen dat ik dit een aanrader vind.”

Ik vond de combi met de warmtecabine en de EMS-training echt heel fijn. Soms kon ik maar 1x in de week i.p.v. twee keer, en dat merkte ik toch wel. Gewoon aan je conditie.

Maar ik vond het echt wel een hele fijne afwisseling. En dat het makkelijk vol te houden was.

Voor mensen die een hekel hebben aan de sportschool, zoals ik, zou ik echt zeggen dat ik dit een aanrader vind. Omdat het maar 30 minuten was. En toch echt wel een zichtbare werking heeft. Je zou haast denken van ‘ja, het zal wel’, maar echt, ik zweer erbij!

De grootste uitdaging zat voor mij in de voeding. Ik ging in één keer van een ongezonde leefstijl kennis maken met (plantaardige) eiwitten, peulvruchten, noten, volle producten, en ook eigenlijk veel meer eten dan ik gewend was!

Ik houd gewoon van lekker eten en van veel eten. Maar nu doe eet ik lekker en af en toe iets ongezonds.

Bij mijn laatste meting was ik echt benieuwd hoe het met mijn vetpercentage zou zijn. Omdat het altijd wel een beetje langzaam omlaag ging en af en toe een beetje omhoog, vond ik het nu wel echt spannend.

Naar mijn idee had ik zoiets van ‘ik weet het niet…’. En nu is het ‘Hé?! Hoe dan!’ Het is weer een bevestiging dat ik het gewoon onder de knie heb. Want soms blijf je aan jezelf twijfelen.

Ik voel mij super fit en ben 10,8 kg afgevallen!

Gayl (26 jaar)

“Ik kan zeggen dat mijn fitheid wel met 100% verbeterd is!”

Wat ik vooral fijn vond aan mijn traject was het sporten. Vooral het verschil tussen mijn korfbaltrainingen en de trainingen in de warmtecabine.

Hier had ik echt een half uur dat ik er helemaal tegenaan kon gaan. Met korfbal is dat toch anders. Ook de oefeningen waren uitdagend genoeg en ik kan zeggen dat mijn fitheid met 100% verbeterd is!

Die interval vond ik gewoon heel prettig. En je ging ook zo lekker zweten met die infrarood lampen.

Ik had vooral moeite met de verdeling van eten. En ik vergat telkens om te drinken. Nu heb ik het eten goed onder controle. Ik eet regelmatig, denk aan mijn tussendoortjes en blijf zo de hele dag verzadigd.

Ik heb foto’s gemaakt van mezelf tijdens het traject en als ik kijk naar de foto in het begin en met nu, dan zie je heel duidelijk dat alles veel slanker is geworden. Dat is echt zo fijn!

Mijn focus ligt nu op mijn opleiding bij de politie. Hiervoor blijf ik natuurlijk sporten en wat ik geleerd heb over voeding blijft hier een goede aanvulling op.

Bedankt voor de goede begeleiding en alle waardevolle informatie!

Laura (24 jaar)

Onze kijk op sporten

 

  • Hoe je tijd kunt besparen zodat jij je kunt focussen op andere belangrijker zaken
  • Hoe het voor iedereen uitdagend genoeg is. Van beginner tot ervaren sporter
  • Waarom het niet alleen geschikt is voor mensen met overgewicht
  • Hoe je effectief om kunt gaan met lichamelijke klachten
  • Hoe je een workout nog effectiever maakt met de juiste voeding

 

Investering & gratis proefles

 

Heb je vertrouwen in je eigen kennis wat betreft uitvoering van oefeningen, houding en ademhaling? Dan kun je zonder begeleiding al onbeperkt sporten voor 69,95 per maand. Optioneel zonder vast jaarcontract.

Heb je nog niet zo veel ervaring? Maak dan eerst even een afspraak voor een gratis proefles. Je kijkt samen met je coach naar het meest geschikte traject.

  • Laat ons weten waar je interesse ligt zodat wij je bij de juiste coach kunnen inplannen.