Het succes van een slank en strak lichaam

Een slank lichaam is leuk, sexy en goed voor je zelfvertrouwen, maar het is vooral het bewijs en resultaat van je gezonde leefstijl! Als het je doel is om zo lang mogelijk fit, gezond en ziektevrij te zijn (ook heel belangrijk), dan komt dat slanke lichaam vanzelf.

Het begin van mijn ongezonde lichaam

Balanzic-studio3In 2010 ging ik studeren: het huis uit, de wereld ontdekken. En zelf boodschappen doen. Wauw, 1+1 gratis! Dat komt mooi uit! Broodjes met hagelslag en pindakaas, Mars, ’s avonds borrelnootjes, op vrijdag standaard pizza en de dag erna kant-en-klare poffertjes als lunch.

Ik was niet tevreden over de situatie en al helemaal niet over mijn lichaam. Ik had me daarom voorgenomen om na mijn stage in het buitenland van 6 maanden, de knop om te gooien.

Goed verantwoord eten met routinematig wat oefeningen uitvoeren in mijn eigen tempo. Hoewel ik twee keer de draad ben kwijtgeraakt kan ik nu met vertrouwen zeggen dat ik er doorheen ben.

Ik weet wat ik kan eten om op gewicht te blijven zonder honger te lijden. Nu ben ik weer op het gewicht waar ik in 2010 op geëindigd ben.

Je bent wat je eet

Toen je op deze titel klikte, verwachtte je waarschijnlijk een snel en gemakkelijke oplossing voor het creëren van een slank lichaam. Dat begrijp ik en sterker nog, dat gun ik je ook. Maar laat me je eerst wat uitleggen.

Wanneer we nog thuis wonen, krijgen we een bepaald eetpatroon mee. Gerechten zoals je moeder die klaarmaakt, de hoeveelheid eten die wordt opgeschept of de lunchtrommel die voor je klaargemaakt wordt. Deze eetgewoonte heeft jouw lichaam gevormd zoals het er nu uitziet.

Dat is ook de reden waarom veel mensen zeggen ‘het zit in de genen’ of ‘iedereen uit mijn familie ziet er zo uit’.

Effect op de lange termijn

Ergens weten we heel goed hoe je op de juiste manier gewicht kunt verliezen. En dan heb ik het niet over crashdiëten en onbeperkt naar de sportschool gaan. Dat is namelijk vaak onze valkuil: een snelle oplossing die ons de minste moeite kost. Want hoewel een dieet in de meeste gevallen doet wat hij belooft, is het in ieder geval geen oplossing voor de lange termijn.

Op de juiste manier gewicht verliezen, komt er op neer dat je goed voor jezelf moet zorgen. En af en toe investeren in je gezondheid. Als je dat doet, dan valt alles op zijn plaats.

En mocht het afvallen te lang duren, dan is het misschien tijd met een Balanzic coach om tafel te zitten.

 

Kijk hoe je met kleine, simpele aanpassingen (die je de rest van je leven kunt volhouden!) een gezond en slank lichaam kunt realiseren.

Direct een gratis intake?

Klik hier om je op te geven voor een gratis intakegesprek met onze deskundige. Je krijgt doelgericht advies en er wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld voor het behalen van je doel. Geheel vrijblijvend.

JA!

Gratis proefbehandeling Bailine