Over Balanzic

Balanzic

Over ons

Wij zijn Balanzic. Vanuit onze passie voor gezondheid en voeding stimuleren wij jou het beste uit jezelf te halen. En wij helpen je daar graag bij. Met ons totaalconcept verbeteren we de algehele gezondheid. 

Onze begeleiding gaat verder dan advies. Ieder plan maken we op maat. Want wat voor de één goed werkt, werkt misschien niet voor de ander. Met figuurvorming, inzicht in de eigen gezondheid, verbetering van het lymfestelsel en voedingsadvies bieden we alle aspecten van gezondheidsverbetering. Want wanneer je investeert in jezelf, krijg je de kracht, energie en zelfvertrouwen om te investeren in je familie, carrière en persoonlijke doelen.  

Bij Balanzic werken we alleen met oprechte, enthousiaste en motiverende deskundigen. Service staat voorop. Doelen zijn immers enkel te realiseren als jij je er goed bij voelt.

Wij van Balanzic geloven in zorg voor jezelf. Het is prachtig om te zien hoeveel impact dat heeft op de levenskwaliteit!

Yvon Wingelaar-Huizer

Evelien Schut

Ilona Wingelaar

Recensies

Susan (34 jaar): “Echt positief vind ik dat Yvon en Ilona zoveel kennis met je delen. Ook nuttige informatie waar je wat aan hebt”

Trudy (75 jaar): “Zulke leuke dames! Vriendelijk, professioneel en ZO gezellig.”

Louise (81 jaar): “Bedankt Yvon! Er gebeurt weer wat. Langzaam maar zeker. Voel mij veel beter voor het eerst in 15 jaar”

Karin (52 jaar): “Kwam eerst met een hard hoofd binnen. Ik eet al gezond, dacht ik… Niet te geloven hoeveel ik hier heb geleerd over voeding! Ben zo blij”

Marian (46 jaar): “Ik kwam alleen voor wat extra hulp bij de overgang. Ben blij dat ik er zo snel bij was. Goed geholpen, deskundig en heb veel geleerd.”

Wil je kennismaken met ons team?

Direct een gratis intake?

Klik hier om je op te geven voor een gratis intakegesprek met onze deskundige. Je krijgt doelgericht advies en er wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld voor het behalen van je doel. Geheel vrijblijvend.

JA!

Gratis proefbehandeling Bailine