Gezocht: Medewerker Klantcontactcentrum

Let op: Deze vacature sluit op zondag 28 januari. En alle sollicitatiegesprekken zullen op woensdag 31 januari plaatsvinden!

reviews

Medewerker Klantcontactcentrum gezocht

Fluitend naar je werk en tegelijkertijd mensen kunnen helpen? Kan jij iemand precies op het juiste moment motiveren? Of het nu face-to-face is of via een mail? Ben je handig met computers en kan je vliegensvlug mailtjes eruit sturen zonder af te raffelen? Heb jij een leuk, vriendelijk, positief, beetje gek en uniek karakter? Dan pas je perfect in ons team!

Welke kwaliteiten zoeken we?

Jouw rol als medewerker klantcontactcentrum is onmisbaar! Omdat je direct contact hebt met onze klanten via de telefoon, mail of social media. Je ontdekt wat onze klanten nodig hebben tijdens hun traject. Af en toe gepast motiveren zit in je vezels. Het is jouw missie om de klant snel te woord te staan. Je gaat voor een langdurige relatie en je leert de klant echt goed kennen. En dat is leuk!

Jij bent:

  • Handig met computers
  • Typvaardig
  • Uitmuntend in Nederlandse grammatica
  • Positief ingesteld
  • Stressbestendig
  • Geordend
  • Goed in communiceren

Wat bieden wij?

Als medewerker klantcontactcentrum is geen enkele dag hetzelfde omdat je met mensen werkt. Het is uitdagend en vooral heel belonend. Je krijgt veel vrijheid om te groeien en initiatief te tonen. Alles om de ervaring van onze klanten beter te maken.

Wij zijn op zoek naar iemand die wilt beginnen met een 0-uren contract en doordeweeks ook in de avonden kan werken. Je krijgt uiteraard een marktconform salaris en je komt in een geweldige sfeer terecht met toffe collega’s!

Enthousiast?

Mooi! Vul hieronder het formulier in en upload je motivatiebrief + CV. Let op: Deze vacature sluit op zondag 28 januari 23.59 uur. En alle sollicitatiegesprekken zullen op woensdag 31 januari plaatsvinden! Je kunt ook contact opnemen met Yvon Wingelaar door te bellen naar 0318-727010. We horen graag van je!