Figuur | Hulp bij afvallen

hulp bij afvallen

Figuur | Hulp bij afvallen

Wil jij afvallen en blijvend resultaat? Ben jij niet tevreden met je figuur? En wil je doelgericht en verantwoord afvallen? Dan ben je bij Balanzic aan het juiste adres voor hulp bij afvallen. Met onze verschillende methodes voor plaatselijk centimeterverlies, zorgen wij voor de beste aanpak. Hoe wij dat kunnen realiseren, lees je hieronder.

Specialisten en coaches die met je meedenken

Om jou zo goed mogelijk te helpen bij het realiseren van je doel, hebben wij verschillende methodes in huis. Kies jij voor een versnelde vetverbranding, dan adviseren wij de Warmtecabine. Vind jij het belangrijk dat je huid strak blijft en tegelijkertijd centimeters afvalt, dan adviseren wij de Bailine spiersimulator. Ze zijn allebei perfect geschikt voor figuurvorming. Het verschil zit hem in de uitvoering. Met de Bailine spiersimulator kom je ontspannen in een cabine te liggen waarbij jij zelf geen inspanning hoeft te leveren. Ben jij liever wat actiever bezig met het gevoel alsof je wat gedaan hebt? Dan past de Warmtecabine beter bij je.

Wat houdt de Bailine-methode in?

De Bailine-spiersimulator is een behandelmethode om spieren te trainen en vetcellen te verbranden. Deze behandeling vindt plaats terwijl jij heerlijk ontspannen in een privé-cabine ligt. Je hoeft je dus niet in te spannen. Naast voordelen voor het figuur, biedt deze methode ook een oplossing voor de vermindering van pijnklachten. Zo kun je het pijnbestrijdingsprogramma volgen, waarin we bijvoorbeeld rugklachten, reuma, artrose of fibromyalgie aanpakken.

Wat houdt de Warmtecabine in?

De warmtecabine zorgt voor een versnelde vetverbranding dankzij infrarood lampen. De infrarood lampen verhogen de lichaamstemperatuur en bereiken hiermee de diepe vetreserves. En de kans op spierpijn is héél klein! Naast de voordelen voor het figuur, zijn de infrarood lampen van therapeutische kwaliteit en bieden daarom een uitkomst voor mensen met gewrichtsklachten, reuma, artrose en fibromyalgie.

Voordelen Bailine-methode

 • Spierversteviging
 • Doelgericht centimeterverlies
 • Verbetering van energie
 • Versteviging van huid
 • Verbeteren van doorbloeding
 • Heeft een pijnverlichtend effect

Voordelen Warmtecabine

 • Versnelde vetverbranding
 • Doelgericht centimeterverlies
 • Verbetering van algehele fitheid
 • Personal coaching
 • Behouden van soepele gewrichten
 • Verbeteren van doorbloeding

Stel je eigen pakket samen!

Elk persoon is uniek. Elke aanpak vraagt daarom om een unieke samenstelling. Mix de Bailine-methode met de Warmtecabine zodat je kunt profiteren van alle voordelen! Wil je er voedingsbegeleiding bij? Geen probleem. Tijdens het traject helpen wij je een gebalanceerd voedingsplan op te stellen zodat jij jouw nieuwe gewicht ook kunt behouden. Dit realiseren wij zonder het gebruik van een dieet. Gewoon gezond eten, zonder honger, zonder maaltijdvervangers en mét dagelijks meer energie en fitheid. Je wordt elke vijfde behandeling gemeten en gewogen zodat we je vorderingen kunnen bijhouden en bij kunnen stellen waar nodig is.

Welke combinatie je ook maakt, ons team van deskundige ondersteunen en motiveren je gedurende het hele traject.

Gratis intake!

Direct een gratis intake?

Klik hier om je op te geven voor een gratis intakegesprek met onze deskundige. Je krijgt doelgericht advies en er wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld voor het behalen van je doel. Geheel vrijblijvend.

JA!

Gratis proefbehandeling Bailine