Extreem 1-op-1 coaching

Extreem 1-op-1 coaching

Het meest complete en persoonsgerichte manier om je hormonen en gezondheid in balans te krijgen zodat je meer energie, focus en nachtrust krijgt.

The Circle Of Life

 

Er zijn een aantal momenten in ons leven waarop we grote veranderingen meemaken in ons lichaam. Wanneer je wordt geboren, in de pubertijd komt, tijdens (en na) de zwangerschap, rond de overgang en na de overgang.

Iets van 30 jaar geleden was ik zwanger van mijn eerste kindje. Een jochie. En gelijk nadat hij geboren was, werd al snel duidelijk dat er iets met zijn gezondheid aan de hand was. In die tijd was er alleen nog niet veel bekend over allergieën. En de manier van testen was ook nog niet zo ver gevorderd.

Tegenwoordig is dat een stuk makkelijker. Maar stel je nu eens voor dat je een pas geboren jochie hebt dat aan één stuk door aan het huilen is. Niet slaapt en constant ziek is. En de dokters weten zich geen raad.

Als moeder wil je er iets aan doen. Een oplossing vinden en de pijn wegnemen.

Maar wat doe je als je niet weet waar de pijn vandaan komt? Als je niet weet wat de oorzaak is?

 

De aanhouder wint

 

Na heel veel specialisten en een paar jaar verder, hebben we eindelijk een lijstje met allergieën en intolerantie’s. Nog een beetje ADHD en autisme erbij en je hebt een lekker knulletje die je de hele dag bezig houdt.

Deze zoektocht heeft mij wel veel inzichten meegegeven. Niet alleen voor mijn zoon, maar ook voor mezelf. En ik besefte mij dat er nog veel meer mensen rondlopen die onopgeloste mysteries hebben.

Mensen die waarschijnlijk al naar een duizendtal deskundigen en goeroe’s zijn geweest. Om af te vallen (of aankomen), gezonder te leven en grip krijgen op hun leefstijl.

En tijdens jouw eigen zoektocht ben je vast vaak teleurgesteld geweest, vindt je misschien dat je gefaald hebt en ben je nu gefrustreerd, sceptisch en achterdochtig.

Dat ken ik maar al te goed. Heb ik zelf ook meegemaakt. En ik denk dat hier mijn kracht inzit. Omdat ik weet hoe het voelt. Wat je geprobeerd hebt, hoe het voelt om te falen en machteloos te zijn.

 

De kracht van een ervaringsdeskundige

 

Na een hele hoop ervaring (ruim 35 jaar in de zorg gewerkt), kennis opdoen en uiteindelijk het behalen van mijn diploma tot Hormoonfactor Trainer, heb ik Balanzic opgericht. Elke dag mensen helpen om een succesvolle manier te vinden voor een slank(er), fit(ter) én gezond(er) lichaam.

En ik zeg niet dat ik altijd het antwoord weet. Dat ik de Heilige Graal heb gevonden. Maar ik ga er alles aan doen om het doel te bereiken die we hadden ingesteld.

Dat is niet altijd even makkelijk. Sterker nog, als het even niet gaat zoals we bedacht hadden, kan ik daar echt slapeloze nachten van krijgen. Dan blijf ik nadenken en zoeken naar de beste oplossing.

Het is altijd een proces waar je mee bezig bent. Een fase waar je doorheen moet en daar kom je altijd een paar obstakels tegen. Zo gaat het leven nu eenmaal.

Maar als jij gemotiveerd blijft, gefocust en vertrouwd in mijn methode, dan weet ik zeker dat we er samen doorheen komen.

Het lijkt me leuk om samen aan de slag te gaan.

Ervaringen

“Bedankt Yvon! Er gebeurt weer wat. Langzaam maar zeker. Voel mij veel beter voor het eerst in 15 jaar”

-Louise S.

“Ik kwam alleen voor wat extra hulp bij de overgang. Ben blij dat ik er zo snel bij was. Goed geholpen, deskundig en heb veel geleerd.”

-Marian H.

“Ben heel veel centimeters afgevallen zonder het gevoel alsof ik aan het diëten was. Ik at gewoon wat ik lekker vind. Gebalanceerd en ik had nooit honger! Voel mij hier fantastisch bij.”

-Monique

“In het verleden zo’n beetje alle diëten geprobeerd wat uiteindelijk toch weer mislukte en ik weer terug was bij af of nog erger! Heb de knop nu weer aardig om kunnen zetten, ik eet veel minder suikers, meer eiwitten, gebruik alleen goede vetten en ik focus mij meer op gezond eten i.p.v. afvallen. Ik vond het een leerzaam traject en heb de voor mij haalbare doelen toegepast!”

-Rita

Investering

Extreem 1-op-1 coaching gaat via consulten die je zelf kunt inplannen aan de hand van jouw behoefte. Voor je eerste consult vul je een uitgebreid anamneseformulier in die ons inzicht geeft in je hormonen en gezondheid. Dit eerste consult duurt een uur en heeft een eenmalige investering van 150 euro.

Daarna plannen we samen het vervolgtraject in. Per uur investeer je 80 euro en 45 euro voor een half uur.

Ben je geïnteresseerd in het Extreem Coaching traject, vraag dan eerst een bel-afspraak aan. Tijdens deze bel-afspraak kijken we samen of dit traject voor jou, op dit moment, geschikt is.

Zet jij je voor 100% in, dan geven wij je een fitter, strakker en gezonder lichaam terug.

Vraag hier jouw gratis intakegesprek aan