Weinig energie en vermoeidheid

weinig energie

Weinig energie of (chronische) vermoeidheid?

Weinig energie? Sta je ’s ochtends al vermoeid uit bed? Wordt je later op de dag of misschien zelfs ’s avonds pas wakker en actief? Moet je 3 uur bijkomen na een inspanning van 30 minuten? Voelt het alsof jij jezelf de dag door moet slepen? Hier lees je onze effectieve manier voor het verbeteren van je energieniveau en verminderen van (chronische) vermoeidheid.

Weinig energie, futloos en uitgeput

Iemand kan op vele manieren moe zijn. Je kunt fysiek moe zijn, mentaal of chronisch. Vermoeidheid, futloosheid en gewoon uitgeput komt bij vele mensen voor. Van alle leeftijden. Het komt zelfs zo vaak voor dat chronische vermoeidheid en burn-out de #1 reden is geworden voor ziekteverzuim in Nederland. Laten we daar eens wat aan gaan doen.

Verhoog je energie en pak je (chronische) vermoeidheid aan!

De oorzaak van een gebrek aan energie en vermoeidheid kunnen we vinden in het voedingspatroon of bij de organen. Als je bijnieren onder druk staan door bijvoorbeeld veel stress, kan dit over verloop van tijd resulteren in een lage productie energie of zelfs een burn-out. En ook het consumeren van een te grote hoeveelheid koolhydraten en suikerrijke voedingsmiddelen putten het lichaam letterlijk uit. Suikerrijke- en koolhydraatrijke voedingsmiddelen leveren in het begin snel energie, maar worden op de lange termijn ware energieslurpers.

Bij Balanzic staan er deskundige voor je klaar die je gaan helpen en begeleiden naar de oorzaak van je vermoeidheid. Vervolgens wordt er, samen met jou, een behandelplan opgesteld dat zo weinig mogelijk moeite en energie kost en het meeste resultaat gaat opleveren.

Begin met een intakegesprek

Kom eerst eens op de gemak vrijblijvend langs voor een intakegesprek. Vul het contactformulier hieronder in met je mail en telefoonnummer zodat we een afspraak voor je kunnen inplannen. Een intakegesprek duurt ongeveer 30 minuten.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.