Coach: Yvon

Ik ben Yvon en dit is mijn verhaal

Vroeger werd mijn zoon ziek geboren. En ik wist mij geen raad. Dat gevoel wens ik niemand toe.

30 jaar geleden was ik zwanger van mijn eerste kindje. Een jochie. En gelijk nadat hij geboren was, werd al snel duidelijk dat er iets met zijn gezondheid aan de hand was.

In die tijd was er alleen nog niet veel bekend over voedingsintolerantie. En de manier van testen was ook nog niet zo ver gevorderd.

Tegenwoordig is dat een stuk makkelijker. Maar stel je nu eens voor dat je een pas geboren jochie hebt dat aan één stuk door aan het huilen is. Niet slaapt en constant ziek is. En de dokters weten zich geen raad.

Als moeder wil je er iets aan doen. Een oplossing vinden en de pijn wegnemen.

Maar wat doe je als je niet weet waar de pijn vandaan komt? Als je niet weet wat de oorzaak is?

Na heel veel specialisten en een paar jaar verder, hebben we eindelijk een lijstje met allergieën en intolerantie’s. Nog een beetje ADHD en autisme erbij en je hebt een lekker knulletje die je de hele dag bezig houdt.

Deze zoektocht heeft mij wel veel inzichten meegegeven. Niet alleen voor mijn zoon, maar ook voor mezelf. En ik besefte mij dat er nog veel meer mensen rondlopen die onopgeloste mysteries hebben.

Mensen die waarschijnlijk al naar een duizendtal deskundigen en goeroe’s zijn geweest. Om af te vallen (of aankomen), gezonder te leven en grip krijgen op hun leefstijl.

En tijdens jouw eigen zoektocht ben je vast vaak teleurgesteld geweest, vindt je misschien dat je gefaald hebt en ben je nu gefrustreerd, sceptisch en achterdochtig.

Dat ken ik maar al te goed. Heb ik zelf ook meegemaakt. En ik denk dat hier mijn kracht inzit. Omdat ik weet hoe het voelt. Wat je geprobeerd hebt, hoe het voelt om te falen en machteloos te zijn.

Daarom doe ik wat ik doe. Elke dag mensen helpen om een succesvolle manier te vinden voor een slank(er), fit(ter) én gezond(er) lichaam.

En ik zeg niet dat ik altijd het antwoord weet. Dat ik de Heilige Graal heb gevonden. Maar ik ga er alles aan doen om het doel te bereiken die we hadden ingesteld.

Dat is niet altijd even makkelijk. Sterker nog, als het even niet gaat zoals we bedacht hadden, kan ik daar echt slapeloze nachten van krijgen. Dan blijf ik nadenken en zoeken naar de beste oplossing.

Het is altijd een proces waar je mee bezig bent. Een fase waar je doorheen moet en daar kom je altijd een paar obstakels tegen. Zo gaat het leven nu eenmaal.

Maar als jij gemotiveerd blijft, gefocust en vertrouwd in mijn methode, dan weet ik zeker dat we er samen doorheen komen.

Het lijkt me leuk om samen aan de slag te gaan.

Met vriendelijke groet,

Yvon Wingelaar-Huizer

Coach Yvon