Coach: Ilona

Ik ben Ilona en dit is mijn verhaal

“Hee Ilona, hoe lang kom ik hier nu al?”

“Nou, iets van drie jaar ofzo? Met wat pauzes ertussen… Hoezo?”

“Ja, nou weet je, ik heb je in die drie jaar gewoon nog nooit sjaggerijnig gezien! Je bent altijd vrolijk en positief. Hoe doe je dat toch?”

Voor zover ik weet doe ik niets bijzonders en heb ik ook geen geheim achter mijn opgewekte humeur. Ik vind het gewoon leuk wat ik doe!

In 2013 vroeg Yvon aan mij wat voor toekomstplannen ik had. En of ik het zag zitten om met haar een bedrijf op te zetten dat zich focust op voeding & beweging. Maar dan geen sportschool of diëtisten-achtige instelling.

Een veilige en vertrouwde plek waar vrouwen hun gezonde leefstijl kunnen ontwikkelen en helemaal op zichzelf kunnen focussen.

Dat leek mij wel wat. Let’s Do It.


Dat is in het kort hoe ik hier beland ben met Yvon. En waar mijn passie ligt.

Eigenlijk heb ik nog een tweede passie en dat is masseren. Dat past helemaal in ons straatje! Ik ben gediplomeerd masseur, dus als je een keer last hebt van spanning of vastzittende spieren, dan weet je mij te vinden 😉

Wanneer ik hier niet in de studio ben, zit ik thuis met mijn vriend, beetje Netflixen, schilder ik mee met Bob Ross op Youtube, speel ik met wat vrienden van ons Dungeons & Dragons (voor de nerds onder ons) of lees ik lekker een goed boek.

In het weekend ben ik ook vaak in de keuken te vinden. Te experimenteren met nieuwe recepten, of iets lekkers bakken wat natuurlijk helemaal gezond en verantwoord is.

Geslaagde experimenten komen regelmatig in ons digitale dagboek terecht, dus vergeet niet om je hierop te abonneren!

 

Groetjes,

Ilona Wingelaar

Coach Ilona