Figuurcorrectie

Zichtbaar resultaat voor een onweerstaanbaar figuur.

Zonder medische ingreep of liposuctie

Wat zou het fijn zijn als je een jurkje aantrekt waarbij je geen vetrolletjes ziet verschijnen. En dat je broeken langer meegaan, omdat je binnenbenen niet meer tegen elkaar aan schuren waardoor er gaten ontstaan.

Hoe fijn zou het zijn als je zelf de regie in handen hebt en je figuur kan corrigeren zonder medische ingreep of liposuctie.

Je wilt namelijk goed voor de dag komen. Met meer zelfvertrouwen die presentatie geven op het werk, lekkerder in je vel zitten tijdens het uitgaan met vrienden, met meer plezier nieuwe kleren shoppen.

Hoe dan?!

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch kun je op een pijnloze manier vetcellen verminderen. Precies waar jij dat wil.

Dat doen wij met een apparaat genaamd: Cavitatie. Het werkt met ultrosone geluidsgolven die de vetcellen als het ware kapot maken waardoor ze doorlaatbaar worden. Wanneer deze cellen doorlaatbaar zijn, lopen ze leeg en sterven af. Het lichaam ruimt dit netjes op en jij kunt lekker geniet van een slanker figuur.

Dit hele proces duurt slechts 30 minuten. En je kunt de behandelingen net zo lang blijven herhalen totdat jij het gewenste resultaat hebt behaald. Er moet wel een week tussen de behandelingen in zitten en voor beter/blijvend resultaat adviseren wij er ook voedingsadvies bij.

Wat vrouwen vertellen over de behandelingen

“Ik moet vaak een presentatie geven voor medewerkers in de zorg. En dan draag ik graag een jurkje, maar dan heb ik daar een paar van die rolletjes zitten onder m’n BH bandje. Elke keer als ik ga zitten, komen er nog meer rolletjes bij en voel ik mij heel ongemakkelijk. Met de cavitatiebehandelingen ben ik al 8,5 cm kwijt van m’n heupen en 3 cm van de taille.. Ben er heel blij mee!”

-Desiree (43 jaar)

“Kijk, als je op leeftijd bent zoals ik, gaat alles een beetje hangen. En je ziet mij echt niet meer hobbelen in een sportschool hoor! Wat ik zo fijn vind aan de behandelingen is dat het zo comfortabel is en ik gelijk resultaat merk wanneer ik mijn kleren weer aantrek. Ik had echt de meeste moeite met jasjes omdat mijn bovenarmen zo groot zijn. Ik merk nu echt dat de jasjes lekker zitten. En dat was voor mij echt een aandachtspuntje.”

-Herma (66 jaar)

“Wat ik ook sport of doe, die benen van mij worden er niet slanker op. Het gaat altijd als eerste van m’n bovenlichaam af, maar niet van mijn bovenbenen. Zo frustrerend! Nu ik de behandelingen doe speciaal gericht op de benen, ben ik eindelijk in proporties aan het afvallen. Super!!”

-Merrina (28 jaar)

Wat kan dat voor jou betekenen?

  • Hoe je zichtbaar slanker wordt, zonder maaltijdvervangers, shakes of magische pilletjes
  • Hoe je meer zelfvertrouwen in jezelf krijgt, zodat je veel succesvoller wordt. Zowel in je carrière als privé
  • Hoe je mooiere benen kunt vormen zonder liposuctie of chirurgische ingreep
  • Hoe afvallen mogelijk is zonder tijdrovende, vermoeiende en hongerlijdende trajecten

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang 50% korting op je eerste behandeling!

Een losse behandeling van 45 minuten vraagt een investering van 60 euro. Door het invullen van onderstaand contactformulier, ontvang je hier 50% korting op.

Direct een gratis intake?

Klik hier om je op te geven voor een gratis intakegesprek met onze deskundige. Je krijgt doelgericht advies en er wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld voor het behalen van je doel. Geheel vrijblijvend.

JA!

Gratis proefbehandeling Bailine