5 Healthy Tips voor Vaderdag

Vaderdag tips

5 Vaderdag Tips

Heb jij een lieve, actieve, sportieve en innovatieve vader? Hoe leuk zou het zijn als je kan bijdragen aan het verbeteren van zijn levenskwaliteit? Wij hebben 5 Vaderdag tips om de welvaart van de bijzondere mannen in je leven een boost te geven.

De Fitbit

Is je vader lekker actief? Geef hem een nieuwe hobby: De Fitbit! Kan hij bijhouden hoeveel stappen hij zet, hoe goed hij geslapen heeft, wanneer hij zijn doel heeft behaalt en allemaal leuke resultaten en statistieken. Echt iets voor mannen.

Een leuke fietshoorn

Tja, waarom niet? Het is grappig, origineel, onverwachts, veilig en je kunt andere mensen de stuipen op het lijf laten schrikken! Maar even serieus, ‘Safety First’. Gaat meneer in het weekend fietsen of staat er een fiets-vakantie voor de deur? Zorg ervoor dat hij veilig arriveert op de plaats van bestemming.

Nieuwe keuken gereedschap

Wie houdt er nu niet van nieuwe glimmende dingen?! En mannen houden van hun gereedschap. Een glimmend nieuwe vleesmes met een kwaliteit snijbord. Ga je naar een echte kookwinkel, schrik niet dat sommige messen wel een paar honderd euro kunnen kosten.

Walnoten

“Liefde gaat door de maag”. En dan is een zak walnoten toch gezonder als een zak chocolade… Walnoten zitten namelijk vol met antioxidanten, gezonde vetten en omega-3 vetzuren. Ze geven ook een boost aan de vitamine-E productie, calcium, ijzer en magnesium.

Je bent nooit te oud om te leren

Geef je vader eens een training of workshop cadeau. Bijvoorbeeld om zijn gloednieuwe vleesmes uit te proberen, of een lesje in yoga? Waarom niet! Of ga samen een dagje varen, dansen, of boxen. Het ligt er maar net aan waar je vader interesse in heeft.

Met deze tips gaat Vaderdag vast een geslaagde dag worden. Gezellig weekend gewenst!

Direct een gratis intake?

Klik hier om je op te geven voor een gratis intakegesprek met onze deskundige. Je krijgt doelgericht advies en er wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld voor het behalen van je doel. Geheel vrijblijvend.

JA!

Gratis proefbehandeling Bailine